Del link per e-mail

Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

Bürkert er en globalt førende leverandør af Fluid Control Systems

Hos Bürkert har automationsløsninger til væsker og gasser været omdrejningspunktet i mere end 70 år.

Print

Dine udfordringer er vores udfordringer

Vi er altid glade for nye udfordringer - udfordringer i form af nye opgaver med gasser og væsker. At skabe automationsløsninger til gasser og væsker er vores kernekompetence, uanset om det drejer sig om opgaver med måling, styring eller regulering. Og mere end 70 års erfaring sammen med viden, mod og nytænkning gør, at vi er i front med innovative løsninger på dette område.

Vi løfter opgaverne i fællesskab

Bürkert har på globalt plan implementeret procesorganisationen for at skabe rammer for en kultur, der fremmer kommunikation og innovation og dermed bliver en platform for fleksible og åbne medarbejdere. Bürkerts procesorganisation er en tværgående organisationsform med fokus på at opnå resultater i fællesskab. Vi definerer ikke hierarki gennem status, men fremmer den enkelte medarbejders vilje til at agere proaktivt og tage ansvar. Vi værdsætter team-spirit og selvstændig ageren på alle niveauer.

Ved udbygning af vores verdensomspændende netværk og ved kontinuerlig optimering af vores processer sikrer vi, at erfaringerne omkring Fluid Control Systems udvikles og udvides. Dette sker med udgangspunkt i vores kunders behov. Vores fokus er at sætte kunden i centrum. Det gælder uanset om det drejer sig om automationsopgaver med enkelte komponenter eller komplette individuelle systemløsninger.

Vi tænker ud af boksen og skaber løsninger

Fascinationen af vores opgaver omkring Fluid Control Systems driver os til igen og igen dristigt at tænke ud over vores egne grænser. Som mellemstor virksomhed søger og finder vi usædvanlige løsninger på usædvanlige problemer. Ved at segmentere markederne forenkler vi tilgangen til applikationsorienterede systemløsninger, en nem tilgang for kunderne, der giver overblik over anvendelsesområderne for vores produkter og løsninger.

Velkommen til Bürkert!

Historien om væskeeksperten Bürkert

Fra pioner til markedsleder inden for fluid control systems.

Få mere information

Bürkerts adresser

Find en adresse på Bürkert i nærheden af dig.

Få mere information

Virksomhedskultur

En moderne procesorganisation til nutidens udfordringer.

Få mere information
facts and figures

Tal og fakta

Firmainformation

Få mere information

Bürkerts Code of Conduct

Retningslinjer for etisk adfærd i Bürkert-gruppen

Få mere information
AKM Logo

AKM

Her finder du oplysninger om vores partnerfirmaer AKM

Få mere information
BDG Logo Automations- und Prüfsysteme

BDG

Her finder du oplysninger om vores partnerfirmaer BDG

Få mere information
CUT Logo

CUT – Membran- og modulfabrikanten

Oprindelsen af CUT Membrane Technology GmbH går tilbage til 2004. CUT er en innovativ og dynamisk virksomhed, der er dedikeret til fremstilling af membraner og moduler til filtrering af flydende medier. Den praktiske rådgivning i design og planlægning af filtreringssystemer og forskellige tjenester har siden begyndelsen af driften været en integreret del af vores servicetilbud.

Få mere information

ZTO

Her finder du oplysninger om vores partnerfirmaer ZTO.

Få mere information

Min sammenligningsliste