Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Ny eShop

Bestil online 24/7 og få fri
fragt på ordrer over kr. 500

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

bürkert
 

Bürkert Innovations-Center

Bürkert Innovations-Center skaber langsigtet teknologisk grundlag

Foruden de hidtidige lokationer for forskning og udvikling har Bürkert siden oktober 2012 drevet et center for forskning og udvikling i universitetsbyen Karlsruhe. Det nyetablerede center for innovation koncentrerer sig om følgende tre kerneområder:

 

Forstærkning af produktudvikling

På dette kerneområde arbejder medarbejdere fra områderne elektronik og softwareudvikling, konstruktion og projektledelse sammen med forsknings- og udviklingsteamet for procesteknik. Innovations-Centerets opgave er at udvikle de drev og styringer der hører til dette område.

 

Central simulering

Specialister i væske og struktursimulering yder med deres knowhow og den tilsvarende udrustning med højtydende computere og simulationssoftware støtte til alle forsknings- og udviklingsteam. Dette område af Innovations-Centeret understøtter desuden Systemhaus-lokationerne samt engineering and consulting (E&C).

 

Forskning og udvikling

Forskningsprojekter inden for områderne materialer, aktuatorteknik og optik forstærker Bürkerts langsigtede teknologiske grundlag. Desuden opstår der en videntransfer via samarbejder med forskningsinstitutter.

Min sammenligningsliste