Del link per e-mail
Some fields are missing
Bürkert - tæt på dig
Office /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Distributor
  • Office
  • Plant
  • Logistikcenter
bürkert
 

CUT – Membran- og modulfabrikanten

Oprindelsen af CUT Membrane Technology GmbH går tilbage til 2004. CUT er en innovativ og dynamisk virksomhed, der er dedikeret til fremstilling af membraner og moduler til filtrering af flydende medier. Den praktiske rådgivning i design og planlægning af filtreringssystemer og forskellige tjenester har siden begyndelsen af driften været en integreret del af vores servicetilbud.

Print
CUT Logo

Med årtiers erfaring i procesteknik, især inden for procesindustriens komplekse verden, har vi altid taget hele processen i betragtning. 

Et stærkt partnerskab

Siden 2013 har CUT været et datterselskab af Christian Bürkert GmbH & Co. KG. Sammen vil vi udvide vores produkt- og servicetilbud og tilbyde vores kunder filtreringssystemer og relaterede tjenester af højeste kvalitet i et internationalt miljø.

På vores produktionssted i Erkrath nær Düsseldorf producerer vi en række rør-, hulfiber-, PP- og spiralomslagsmoduler til forskellig anvendelse inden for kemi, miljø, fødevarer, metal og meget mere. Disse moduler udstyrer vi i stigende grad med membraner af egen produktion. Dette giver os mulighed for bedst at opfylde behovene hos vores kunder.

Desuden supplerer CUT og Bürkert hinanden i form af vores virksomhedskultur og vores sociale ansvar, som vi hele tiden er bevidste om. Vi planlægger at bruge fremsyn og bæredygtige tiltag, ikke blot for at give vores kunder de bedste løsninger, men også for at bidrage til konsolidering og videreudvikling af arbejdspladser i Tyskland. Derfor blev den eksisterende placering af CUT i Erkrath erklæret for centrum for filtreringsaktiviteterne af Bürkert-koncernen, og vores team af mangeårigt personale er vokset betydeligt.

Foruden ansvarsbevidste og veluddannede medarbejdere har vi de mest moderne produktionsfaciliteter, og vi forbedrer konstant vores udstyr og metoder, hvilket er den bedste garanti for topkvalitet.

Leder du efter en individuel løsning til din særlige proces? Da ser vi frem til at få lov til fremover at tilbyde dig vores bedste membranløsninger!

CUT Solutions

 

Få mere information

Bürkert - Logo

Office

CUT Membrane Technology GmbH
Feldheider Str. 42
D-40699 Erkrath
Telefon +49 2104 176320
Telefax +49 2104 1763222
E-mailadresse svygengvba@ohexreg.pbz

Min sammenligningsliste