Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail

I Bürkerts Systemhuse udvikler vi automationsløsninger med merværdi

Der er stigende fokus på individuelle automationsløsninger - løsninger, som udvikles til en kundes specifikke applikation. Der er mange parametre og forhold, der spiller ind, når der skal skabes effektive systemløsninger til nutidens industri. De skal være kreative, hurtige, innovative, driftssikre, nemt integrerbare i processen og økonomiske. Bürkert har fokus på helhedsløsninger, der optimerer din procesautomation på alle parametre.

Koblings-/ anlægskonstruktion

Systematiske kombinationer af fluid-teknologi og elektrisk system / elektronik.
Komplekse styrings-& reguleringssystemer

Skræddersyet elektronik.
Svejseteknik

Problemløs overgang fra svejseforbindelser og -processer.
Systemudvikling

Partnerskab ved udviklingen af din individuelle systemløsning
Projektledelse

Nøglen til et succesfuldt projektforløb.
Mekanisk fremstilling

Her møder mange års erfaring moderne produktionsteknologi.
Spolefremstilling

Fra tråd til magnetventil.
Kunststofteknik

Hele kunststofprocessen fra én leverandør.
Pumpeteknologi

Vi fremmer din systemeffektivitet ved at integrere højpræcise pumper.

Systemhaus Criesbach

Hele udviklingsprocessen, lige fra idé til tegning, prototyper og værktøjsproduktionen til fremstilling af dine produkter, foregår under et og samme tag i vores systemhus, hvor alle nødvendige kompetencer og fagområder er tilgængelige på få minutter.

Således arbejder vores Systemhuse på merværdi i din løsning:

  • Tæt tværfagligt samarbejde mellem vores kompetente medarbejdere fra forskellige fagområder 
    sikrer en smidig udviklingsproces, forebygger informationstab og sparer projekttid

For systemkunder er Bürkert ikke kun systemudvikler, men også eksperter inden for mekanisk fremstilling, pumpeteknologi, spolefremstilling, kunststofteknik og svejseteknik. Vi har også kompetencer som værktøjsproducenter, hard- og softwareudviklere, bygning af ventilskabe og systemløsninger, projektledere og meget andet. Hvis det er nødvendigt i din applikation, tager vi os også af den globale godkendelse. Når vi agerer kundespecifikt, handler det ikke kun om at skræddersy produkterne, men også om at tilpasse de tilhørende produktions- og logistikprocesser. Den store fordel for dig er, at du ikke skal forholde dig til forskellige underleverandører i forbindelse med dit projekt, og dermed får du en betydelig tidsbesparelse og reducerer antallet af grænseflader.

  • Vi kombinerer erfaring, viden og nytænkning til en optimal systemløsning
    med omfattende industri- og applikations-knowhow

Tænkningen og arbejdet strukturerer vi i segmenterne Water, Gas, Hygienic og Micro i stedet for i brancher. Det giver os en anden måde at tilgå løsninger på, der giver os mulighed for at dykke helt ned i din verden og bistå dig med at skabe helt nye og individuelle løsninger, som ofte forbedrer din proces på flere parametre. Her er det helt ligegyldigt, om der er tale om en løsning til vandautomater, dialyseapparater, blækstyring i tryksystemer eller løsninger til behandling af udstødningsgas. Netop fordi vi beskæftiger os med helt forskellige anvendelsesområder, fremmer segmenteringen vores videndeling og udviklingen af innovative tekniske løsninger.

  • Vi har også fokus på effektive løsninger, der giver sparer tid, energi og omkostninger
    med branchespecifikke teknologiske løsninger

Vores systemtilgang giver mulighed for hurtig og økonomisk implementering af individuelle løsninger.
Hyppigt er en kundeforespørgsel udgangspunktet for en såkaldt systemløsning, og ofte kan en systemløsning til en applikation overføres og bruges til en anden. Applikationsudfordringer i forskellige brancher og industrier kan ofte løses med det samme fysiske grundprincip. Ligegyldigt om man skal lede ilt ind i dambruget eller udlufter urten i bryggeprocessen – teknologisk er princippet det samme. Der doseres gas i en væske. Med udgangspunkt i en allerede eksisterende systemløsning kan der på denne måde hurtigt skabes en effektiv individuel løsning, som giver en mere effektiv proces og sparer omkostninger.

Vil du vide mere, om vores systemløsninger?