Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Væsker ligger os på sinde

Fascination har en alvorlig bivirkning: Den er smitsom. Hos Bürkert forfølger efterhånden mere end 2.500 medarbejdere i hele verden vedholdende, kompetent og engageret et fælles mål: ved hver opgave at tilbyde mere end kunden forventer.

Hos Bürkert er der ingen der bare har et job. Vores komplekse opgaver kræver af vores medarbejdere at de tænker ud over grænserne for deres arbejdsområde og handler tilsvarende. Og det gør de med engagement. Eget initiativ er sikkert et af de mest markante kendetegn i vores virksomhedskultur. Vi fremmer dette med individuel videreuddannelse og fokus på vores fælles procesorganisation, som er til fordel for både vores kunder og vores medarbejdere.

 

Det er blandingen det kommer an på.

Vi har i mange år satset på åbent projektarbejde. Når der foreligger komplekse opgaver, sammensætter vi det individuelt bedste team. En sund blanding af erfarne fagfolk og ledere og unge nye kræfter sørger for optimale resultater af arbejdet. Iderige og inspirerede, velfunderede og kompetente medarbejdere. Alle bidrager med deres erfaringer, deres viden og deres kreativitet for sammen at opnå mere og for at øge både summen af deres egne erfaringer og selskabets erfaringer.