Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bürkert er en globalt førende leverandør af automationsløsninger til væsker og gasser

Bürkert har udviklet og leveret automationsløsninger til væsker og gasser i mere end 70 år.

Vi står klar til at løse dine udfordringer

Optimale automationsløsninger til produktionsanlæg i industrien spiller en stor rolle for produktionsvirksomheder. Udviklingen går stærkt og konkurrencen er hård, så effektive og sikre produktionsprocesser bidrager  til virksomhedens konkurrencedygtighed.

Bürkert leverer produkter og systemer til styring og regulering af gasser og væsker, og vi har fokus på at hjælpe vores kunder med rådgivning og levering af automationsløsninger. Vi er altid glade for nye udfordringer - udfordringer i form af nye opgaver med gasser og væsker - uanset om det drejer sig om opgaver med måling, styring eller regulering, så er vi parate. Og mere end 70 års erfaring sammen med viden, mod og nytænkning gør, at vi er i front med innovative løsninger på dette område.

Fællesskab er nøgleordet

Hos Bürkert har vi på globalt plan implementeret procesorganisationen og skabt rammerne for en arbejdskultur, der fremmer kommunikation og innovation mellem fleksible og åbne medarbejdere. Vi værdsætter fællesskab, fordi vores innovative løsninger kun kan blive til virkelighed, hvis vi løfter i flok. Hos os finder man ikke et tungt hierarki. Vi søger at fremme den enkelte medarbejders arbejdsglæde, så de deltager og tager ansvar for, at vi sammen kan opnå resultater. 

Vores produkter og systemer til automationsopgaver udvikles hele tiden gennem vores globale netværk i Bürkert, så vores løsninger bliver optimeret i forhold til kundens behov. For hos os er kunden i centrum. Vi kan klare alt fra automationsopgaver med enkelte komponenter til komplette individuelle systemløsninger.

Vi tør tænke ud af boksen for at skabe bedre løsninger

Vores kernekompetence er styring og regulering af gasser og væsker, og vores mål og ambition er at være både leverandør og samarbejdspartner. Bürkert kan levere komponenter eller komplette løsninger til din automationsopgave, og vi bruger vores tekniske knowhow og faglige kompetencer til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning.

For at gøre det nemmere for vores kunder, har vi segmenteret markedet i fire områder: Hygienic, Water, Gas og Micro. Segmenteringen hjæper os med at skabe et overblik over vores produkters anvendelsesområder og kombinere applikationsorienterede systemløsninger, så vi kan bruge erfaring og teknologi fra et segment til en lignende opgave i et andet segment.

Er der behov for det, kan vi også hjælpe dig med udvikling af en individuel systemløsning. Vi skaber løsninger til selv de mest krævende udfordringer, fordi vi tør tænke anderledes og tænke ud af boksen. Vi har kunden i centrum og sætter alt ind på at skabe en løsning i tæt samarbejde med dig. Dine udfordringer er vores udfordringer. 

Velkommen til Bürkert!

AKMAKM

Krævende sprøjtestøbning af plast er vores lidenskab.

Få mere at vide om vores datterselskab AKM.

BDGBDG

Her finder du oplysninger om vores partnerfirmaer BDG

ZTOZTO

Her finder du oplysninger om vores partnerfirmaer ZTO.

Min sammenligningsliste