Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bürkerts Code of Conduct

Retningslinjer for etisk adfærd i Bürkert-gruppen

Bürkert-gruppen er en global familieejet tysk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af "Fluid Control Systems". Vores succes som virksomhed gør, at vi kan ansætte og beskæftige højtkvalificerede og ansvarsbevidste medarbejdere. Successen er i høj grad baseret på kundeorientering, teknisk know-how, effektiv produktion og konsekvent uddelegering af ansvar i procesorganisationen. Alt dette kræver en kontinuerlig udvikling af personale og organisation, både nationalt og internationalt.
For at sikre virksomhedens fortsatte succes har Bürkert vedtaget nogle grundlæggende fælles værdier, som er vigtige for vores interessenter, rådgivere og ledelsen, og som styrer samarbejdet i og uden for vores virksomhed:

  • Gensidig respekt, fairness og ærlighed
  • Ligebehandling uanset køn, race eller religion
  • Respekt for fremmede kulturer
  • Overholdelse af landets eksisterende lovgivning
  • Inddragelse af socialt og økologisk ansvar i arbejdsprocesserne

Vi handler efter og lever op til disse værdier internt hos Bürkert via vores forretningsprincipper, vores verdensomspændende procesorganisation og den specielle Bürkert-kultur. Uden for Bürkert bestemmer de den måde, hvorpå vi gør forretninger med vores kunder og leverandører. Alt i alt er de vores retningslinjer for etisk adfærd og problemløsning, både teknisk, organisatorisk og mellem mennesker.

Min sammenligningsliste