Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Historien om Bürkert

Fra pioner til markedsleder inden for udvikling og levering af produkter og komplette automationsløsninger til industriel procesteknik.

Historien om virksomheden Bürkert begyndte i 1946. Grundlæggeren Christian Bürkert havde en vision om at udvikle og producere innovative teknologiske produkter til datidens elementære behov, og startede med temperaturregulatorer til rugemaskiner, fodvarmere og komfurer.

Virksomhedens udvikling tager fart

Som tiden gik, blev virksomhedens fokus i større omfang rettet mod ventilteknik, som er et grundlæggende element i teknisk udstyr i industrielle processer, og Bürkert blev særligt anerkendt inden for magnetventiler. Christian Bürkert forestod udviklingen af virksomheden med handlekraftighed, kreativ opfinderånd og visionært udsyn, og han fortsatte firmaets vækst med at grundlægge datterselskaber udenfor Tyskland.

Bürkert er i dag en af verdens førende leverandører af produkter og systemer til styring og regulering af gasser og væsker i industriens produktionsprocesser. Bürkert har hovedsæde med produktionsfabrikker og udvikingsafdelinger i Tyskland og Frankrig, 5 systemhuse og 36 datterselskaber på globalt plan. 

Produktprogrammet omfatter alt fra enkle ventiler til hightech-sensorer og komplette systemløsninger til procesopgaver i industrien, og udmærker sig ved høj kvalitet og innovativ teknologi.

Pionerånden lever videre

Desværre kom Christian Bürkert ikke selv til at opleve alle sine mål og visioner blive til virkelighed. Han omkom i 1971 ved et flystyrt. Men hans opfindsomhed og vision lever videre i den familieejede virksomhed og hos medarbejderne, der med deres kompetencer, viden og innovative idéer bidrager til den fortsatte udvikling af Bürkert for at sikre, at virksomheden også i fremtiden kan være førende på sit område og forblive en familieejet, uafhængig virksomhed.

Christian Bürkert forestod selv etableringen af Bürkert Danmark i 1967. Klik her og læs mere om Bürkert Danmark A/S.

Min sammenligningsliste