Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Virksomhedskultur

En moderne procesorganisation til nutidens udfordringer.

Bürkerts procesorganisation præger virksomhedskulturen med en tværfaglig organisationsform med få kontaktflader og en høj grad af fokusering på målsætningen. Her definerer vi ikke hierarki ud fra status. Snarere drejer det sig om villigheden til proaktivt at overtage ansvar. I vores virksomhedskultur lægger vi vægt på vores medarbejderes korpsånd og egenansvarlige ageren på alle områder.

 

En stærk virksomhedskultur

Hjørnestenene i vores Corporate Identity udgøres af gennemskuelige beslutninger og videregivelse af ansvar til de relevante teams. Et andet vigtigt punkt er ledelsens funktion som forbillede. Disse principper gælder i hele verden og kendetegner vores Corporate Identity.

 

Vi er ét team worldwide

For at kunne udføre komplekse opgaver og projekter i deres helhed satser vi inden for vores virksomhedskultur på at samle kompetencer på alle områder. Dette foregår med den størst mulige fleksibilitet, under overholdelse af nødvendige spilleregler. Desuden kræver vores Corporate Identity en direkte kommunikation samt et effektivt samarbejde i projektteamene.

 

Målet er at opnå i fællesskab, hvad der ikke er muligt alene. Dette sikres af den virksomhedskultur, som vi lever i hverdagen.

Min sammenligningsliste