Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Det bedste ventilø-system til automation af din proces

Optimal systemfleksibilitet og driftssikkerhed for pneumatiske kontrolsystemer er målet for et strategisk partnerskab mellem Bürkert og Siemens. Resultatet på samarbejdet er den nye type 8647 AirLINE SP ventilø, som er kompatibel med Siemens I/O system SIMATIC ET 200SP.

 

Valve island Burkert

Optimal system tilgængelighed og driftssikkerhed for pneumatiske kontrolsystemer er fokus for et nyt automatiseringssystem, som Bürkert og Siemens har samarbejdet om at udvikle. Resultatet på samarbejdet er den nye type 8647 AirLINE SP ventilø, som er kompatibel med Siemens I/O system SIMATIC ET 200SP. Bürkert præsenterede det nye ventilø-system HMI 2017 i Hannover fra den 24. til den 28. april 2017.

AirLINE SP ventilø-system til fødevare- og farmaceutisk industri

Det alsidige ventilø-system blev udviklet til brug i føde- og drikkevareindustrien, den farmaceutiske og kosmetiske industri, samt i systemer til vandbehandling. For at spare plads kan systemet indbygges i et styreskab sammen med forskellige Siemens moduler til styring af op til 64 ventilfunktioner. Ventilerne er direkte forbundet med Siemens I/O systemet. Dette muliggør hurtig integration både ved idriftsætning og senere under overvågning af driften. Visning af antallet af skift giver mulighed for præventiv vedligeholdelse af systemet for at minimere slid og down-time.

Optimal systemfleksibilitet og sikkerhed opnås ved hjælp af de pneumatiske ventiler, der er monteret direkte i forsyningskanalen, og som har hot swap funktion, så de kan udskiftes under drift.

Klik og få mere information om ventilø-system  AirLINE SP

Vi har flere spændende pneumatikløsninger til din procesautomation
Nye ventiløer til montering i ventilskabe eller til installation direkte i processen:           

Klik her og læs mere om type 8652 AirLINE og 8653 AirLINE Field