Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Hannover Messe 2017

En spændende messe er slut. Havde du ikke mulighed for at besøge os på messen, så kan du se en video om vores nyheder og aktiviteter her.

Teknologisk viden, faglig ekspertise og praktisk erfaring indenfor måling, styring og regulering af gasser og væsker er vores fundament som en af verdens førende leverandører af produkter og løsninger til automationsopgaver. Vi kombinerer produkter med proces- og systemviden og skaber optimale automationsløsninger til netop din opgave, således din proces bliver mere effektiv, nøjagtig og driftssikker. Vi udvikler løsninger, som kan styrke din forretning. Og vi har præsenteret disse muligheder på årets Hannover Messe.

Hvis ikke du havde mulighed for at besøge os på Hannover messen, så vil vi gerne dele nogle af vores aktiviteter fra messen med dig. Brug et par minutter og se denne video, der præsenterer nye produkter, innovativ teknologi og fortæller om vores mulighed for at hjælpe dig med en individuel løsning.

 

Vil du vide mere om vores fokusområder? Få indsigt her:

Bürkert som systemleverandør

Vi taler ikke kun om  individuelle løsninger. Vi udvikler dem - sammen med dig. I vores systemhuse. From your fluidic challenge to the final system solution.

Digitalisering med EDIP

Er du klar til Industri 4.0? Vil du forbinde forskellige instrumenter og skabe intelligente processer ? Det kan vi hjælpe dig med. Med vores Efficient Device Integration Platform der er en ny elektronisk platform for intelligent networking, som kan bruges til den nye generation Bürkert produkter.

Innovative produkter: 

Nogle af vores seneste nye produkter blev præsenteret første gang på HMI 2017:

Kontakt os, hvis du vil vide mere, eller har en aktuel opgave, vi kan hjælpe dig med: 
Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00, eller  klik her og brug vores kontaktformular