Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Ny softwarefunktion: Batch-controller til gateway-type ME43 og ME63

Den nye softwarefunktion "Batch-Controller" fås nu til type ME43 og ME63. I forbindelse med vores ventiler og sensorer tilbyder vi således alle komponenter til jeres individuelle batch-doseringsløsning – alt fra en leverandør.

 

Batching Solution with FLOWave Flowmeter and Display

Hvad er batch-dosering? 

Batch-dosering eller -påfyldning er en kontrolleret afbrydelse af væskestrømmen. Ud over sensorer og ventiler spiller batch-controlleren en særligt vigtig rolle: Som central styreenhed i doseringsprocessen overvåger batch-controlleren sensordataene og regulerer ventilen. 

Påfyldningsløsning med alt fra en leverandør

Ved at kombinere vores batch-controller type ME43 eller type ME63 med vores store udvalg af flowsensorer og ventiler kan vi udvikle individuelle batch-systemer, der er skræddersyet til jeres behov – uanset om det er til styreskab- (type ME43) eller feltinstallation (type ME63). 
Suppleret med et display med forkonfigureret batch-dashboard får du alle de komponenter, du har brug for til din påfyldningsløsning.

Derfor bør du vælge Bürkert-doseringssystemer – Et overblik over dine fordele

✓ Individuelle batch-systemer: 
Alle nødvendige komponenter og engineering udvælges af Bürkerts erfarne eksperter – en kontaktperson til hele dit påfyldningssystem.

✓ Modulopbygget koncept: 
Integration og ibrugtagning via PLC eller som komplet digital stand-alone-løsning – valget er dit!

 ✓ Præcise påfyldningsresultater med automatisk efterløbskorrektion: 
Vores selvlærende batch-funktion analyserer løbende det målte volumen- eller masseflow og tilpasser det automatisk til målvolumenet.

✓ Intuitiv betjening: 
Er du klar til brugervenlige erfaringer? Opdag displayet med forkonfigureret batch-dashboard eller softwareværktøjet "Bürkert Communicator" inklusive assistentfunktioner til konfiguration og parametrering af jeres batch-system.

✓ Fleksibel integration: 
Løsninger til styreskab- og feltinstallation gør vores batch-systemer startklar til det automatiseringskoncept, du vælger.

Lyder det interessant? 
Drag fordel af vores indgående viden om anvendelser og vores tekniske knowhow, og få individuel rådgivning om batch-dosering. 

KontaktKontakt

Dialogen med Bürkert kan foregå via flere digitale kanaler. Vi er der for dig!