Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Vi udstiller på Danske Vandværkers fagmesse i Roskilde fredag den 26. januar 2024

Vi er med som udstiller på Danske Vandværkers fagmesse i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Kom og se vores online analysesystem til vand, som kan monteres centralt i skab eller decentralt i processen og hør mere om vores andre produkter til applikationer med drikkevand: multiCELL controller/transmitter, masseflowmålere og masseflowcontrollere, ledningsevnesensor, butterflyventiler, og ventilø-systemerne AirLINE SP (integrerbar med Siemens SIMATEC) og AirLINE Field, der kan monteres ude i processen.

Bürkert vil gerne være med til at passe på kvaliteten af vores mest værdifulde ressource - vores drikkevand, og derfor er vi med på Danske Vandværkers fagmesse i Roskilde fredag den 26. januar, hvor vi viser vores udstyr til vandanalyse og vandbehandling. 

Klik her og få flere oplysninger om messen og se messekataloget.

Læg vejen forbi stand 14 og se:

System til online analyse af drikkevand og procesvand

Vores analysesystem til overvågning af vandkvaliteten på drikkevand eller procesvand kan sikre, at du til enhver tid har overblik over din vandkvalitet.

Bürkert Danmark kan tilpasse systemet helt efter dit behov og f.eks. samle alle systemets analyse- og elektronikdele i et kompakt plug- and-play system, monteret i et rustfast skab med display i fronten.

Klik her for mere information om systemet og mulighederne.

multiCELL controller/transmitter med Ethernet interface

multiCELL er en controller/transmitter til opgaver med styring, dosering og data-logging, som med tilslutning af sensorer også kan fungere som et komplet system.
multiCELL er klar til Industri 4.0. En optimering med et nyt Ethernet modul gør det muligt at tilslutte feltinstrumenter til kontrol-niveauet, og åbner for nye løsningsmuligheder med multiCELL.

På messen kan du se en multiCELL tansmitter/controller med feltbus og modem til betjening fra mobiltelefon monteret i kabinet. MultiCELL kan måle ilt, pH, ORP og ledningsevne og er velegnet til applikationer med spildevand eller urent vand.

Med multiCELL type 8619 tilbyder Bürkert en meget alsidig controller og transmitter, der har mulighed for at tilslutte flere sensorer og kan fungere som et komplet og fleksibelt målesystem til forskellige opgaver med styring, dosering og data logging.

Øvrige produkter til applikationer med vand:

Masseflowmålere og masseflowcontrollere med Ethernet opkobling 

og

Central processtyring med procespaneler, ventilskabe og I/O-bokse 

Læg vejen forbi Bürkerts stand og hør nærmere om vores løsninger til en række forskellige opgaver med vandanalyse og vandbehandling, herunder komplette kontrol loops med flow, niveau, temperatur, tryk, pH og ledningsevne.

Se mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udstyr til vandanalyse og opgaver i applikationer med vand i vores brochure "Pålidelig måling og analyse af vand til det moderne vandværk", som du kan downloade her: 

 

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information? Ring til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00 eller klik her og brug vores kontaktformular