Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

WhisperValve type 6757 – Ideel til anvendelser med højt volumenflow eller tryk på op til 16 bar

Skal du bruge en energieffektiv, medieadskilt flipperventil, der kan modstå et tryk på 16 bar? Skal du bruge en ventil med en kompakt konstruktion på 18 mm, der udmærker sig at have ved et højt volumenflow? WhisperValve type 6757 er løsningen.

WhisperValve type 6757 doserer, blander og fordeler væsker og gasser. Den medieadskilte 2/2- og 3/2-skifteventil er konstrueret til anvendelse i analyse-, medicin- og laboratorieteknik. På trods af den store belastning i disse anvendelser har WhisperValve-ventilen med flipper-ventilprincip en lang levetid og næsten lydløs funktion (~45 dB), og samtidig tåler den tryk på op til 16 bar.

Sammenlignet med almindelige ventiler udmærker type 6757 sig især ved at have et lavt effektbehov på kun 4,5 watt. Lige som alle ventiler i WhisperValve-serien anvender type 6757 det fysiske grundprincip Lorentzkraften.

Hvordan fungerer Lorentzkraften her?

Permanentmagneter genererer et konstant magnetfelt. Magnetspolen i ventilhuset bevæger sig inden for magnetfeltet. Derved opstår der en konstant kraft, der sætter membranen i bevægelse.

Kombineret med det velkendte flipperventilprincip opnås der hurtige skiftetider. Membranens bevægelse er desuden meget ressourceskånsom, hvilket medfører meget lidt slid, og det giver membranen en meget lang levetid.

Ideel til mange anvendelser

Skylle- og desinfektionsprocesser inden for medicinalområdet

Medicinske apparater skal skylles, rengøres, desinficeres og steriliseres. Ventiler, der anvendes i dialyseapparater og i medicinske steriliserings- og desinfektionsudstyr, eksempelvis til rengøring af endoskoper, skal kunne tåle skyllecyklusser med en temperatur på op til 90 °C. Type 6757 er konstrueret, så den type cyklusser kan køre i en defineret periode. Type 6757 har desuden en kompakt konstruktion, DN mellem 1,4 og 4 mm. Det giver mulighed for Kv-værdier på op til 0,425 m³/h (QNn: 440 l/min.), og det giver mere effektive processer.

Analyseteknik og laboratorieanvendelser

Med medieadskillelse, et trykområde på op til 16 bar og den kemiske bestandighed af de anvendte materialer er WhisperValve også yderst velegnet til analyseteknik og laboratorieanvendelser.

Inden for Flash-kromatografi kan der eksempelvis opnås højere volumenflow ved hjælp af ventilerne, og på den måde kan kromatografisøjlens separationsydelse øges. Ud over analyseteknik og medicinalområdet kan type 6757 på grund af de fremragende skiftetider også anvendes til applikationer med tryk-/tid-doseringer, som eksempelvis til dosering af aromastoffer.

Type 6757

2/2- eller 3/2-vejs whisper valve med medieadskillelse

Type 6757
  • Meget hurtig tilkobling ved lav støjudvikling <45 dB(A)
  • Stort trykområde op til 16 bar ved DN 1,4 mm
  • Maksimal kemisk bestandighed
  • Kompakt design med en konstruktionsbredde på 18 mm
  • Høj modtrykstæthed

Et overblik over dine fordele

✓ Høj energieffektivitet takket være et lavere effektbehov på kun 4,5 watt
✓ Hurtigskiftende ventil med en skiftetid på 7 ms iht. ISO 12238:2001
✓ Tåler skyllecyklusser med temperaturer på op til 90 °C
✓ Ideel til trykområder på op til 16 bar
✓ Højt volumenflow – mulighed for Kv-værdier på op til 0,425 m³/h

Min sammenligningsliste