Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Bæredygtighed

Vi arbejder på det – Bürkert er på vej mod klimaneutralitet

Som en familieejet virksomhed har det altid haft dybe rødder i Bürkerts kultur at tage socialt og økologisk ansvar på sig, sådan som det også fremgår af vores virksomheds værdier. 

Derfor er bæredygtighed og beskyttelse af vores klima vigtige emner for os. At hjælpe vores kunder med at leve op til højere miljømæssige standarder er bare et af aspekterne i dette; som virksomhed har vi også i stigende grad behov for at reducere vores eget miljømæssige klimaaftryk. At tale om bæredygtighed er én ting - det, der virkelig tæller, er at handle på det.  

Det er derfor, vi hos Bürkert har startet rejsen med en tydelig retning: Med projektet '2030ZER0', forpligter vi os til konkrete actions inden for forskellige områder / scopes for at blive klimaneutrale i 2030.

Vores mål

Klimaneutraliet i
2030

Vi er bevidste om, at vores forretningsaktiviteter påvirker vores miljø, og at ressourcerne på vores planet er begrænsede. Derfor har vi forpligtet os til strategisk at adressere emnet med klimabeskyttelse hos Bürkert.

Vores vej til klimaneutralietet

Medarbejdere

Scope 3
  • E-mobilitet
  • CO2-kompensation

Lokationer

Scope 1 + 2
  • Bæredygtigt byggeri
  • Grøn elektricitet
  • E-mobilitet
  • CO2-kompensation

Produkter

Scope 3
  • Produktudviklingsproces
  • CO2-kompensation

Igangværende aktiviteter hos Bürkert

Grøn elektricitet

Siden 2021 er alle tyske Bürkert lokationer blevet forsynet med grøn elektricitet. Dette har gjort det muligt at opnå en reduktion af CO2-udledning på  >90% på elektricitetsområdet (baseret på GHG Protocol standard). Derudover er udvidelsen af vores egne faciliteter med henblik på at generere vedvarende energi også et ligeså stort fokusområde for vores indsats som det er at evaluere og implementere nye initiativer til energibesparelse.

E-mobilitet

Bürkerts bilflåde bliver kontinuerligt udvidet med forskellige e-køretøjer. i tilslutning til dette er der el-ladestandere tilgængelige på alle Bürkerts fabrikslokationer i Tyskland.

CO2

CO2-kompensation

Vi er bevidste om, at vores virksomheds aktiviteter har en påvirkning på miljøet, som på nuværende tidspunkt ikke helt kan undgås. Derfor er det en del af vores hollistiske klimastrategi at kompensere for de tilbageværende udledninger.  Bürkert kompenserer ved at erhverve klimacertifikater fra et genplantningsprojekt, der er certificeret i henhold til de strikse "Gold Standard rules".

Bæredygtigt byggeri

Foruden en optimal udnyttelse af vores lokationer, så har økologiske målsætninger høj prioritet hos Bürkert ved opførelse af nye bygninger. Dette gælder også omfattende initiativer til bæredygtige energikilder, forsyning  og distribution. Et eksempel på dette er Bürkerts Campus - et stort bygningskompleks tæt på Bürkerts hovedkvarter i Ingelfingen - som er blevet præmieret for dets CO2-neutrale konstruktion af TÜV. Denne standard vil også være grundlaget for fremtidige byggeprojekter.

Analyse af samlet CO2 belastning for vores løsninger

Med udgangspunkt i vores virksomheds sociale ansvar, er det vigtigt, at Bürkerts produktudvikling sker med fokus på bæredygtighed. Derfor analyserer vi i et første trin på vej mod CO2-neutral produktion, hvor vi genererer CO2, og hvor vi kan reducere det.

Ud over vores planer for reduktion af CO2-aftryk, er vi forpligtet til at overholde standarderne i vores Code of Conduct og Human Rights Declaration.

Du kan også følge med i, hvordan vi arbejder med bæredygtighed Burkert Danmark på siden "Sammen om mere bæredygtige processer"