Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Compliance

Compliance, integritet og forretningsetik er en del af Bürkert-kulturen og er afgørende for, hvordan vi handler som virksomhed. Læs mere herom i vores adfærdskodeks (Code of Conduct).

Code of Conduct (CoC) (adfærdskodeks)

Bürkert påtager sig sit samfundsmæssige ansvar ud fra retningslinjerne i den Code of Conduct, som ZVEI og VDMA har udarbejdet sammen. Med afsæt i best practice har disse to tyske forbund i fællesskab med deres medlemmer skabt en Code of Conduct for etisk forretningsadfærd. Code of Conduct er blevet en integreret del af vores værdiorienterede forretningsadfærd. Vi forventer af vores leverandører, at de overholder og tolker principperne i kodeksen som en grundlæggende aftalemæssig forpligtelse i vores forretningsforhold.

Du finder indholdet (på 12 forskellige sprog) på VDMA’s webside. Hvis du ikke kan hente dokumentet via linket, bedes du henvende dig til din kontaktperson hos Bürkert.

Vi hilser enhver lejlighed til at forbedre os velkommen og tager derfor gerne imod dine oplysninger.

Menneskerettighedsstrategi

 

Bürkert-indberetningskanal

Vi hilser enhver lejlighed til at forbedre os velkommen og tager derfor gerne imod dine oplysninger. Hvis du ønsker at informere os om en forkert adfærd eller overtrædelser af vores Code of Conduct, herunder også af vores menneskerettighedsstrategi, kan du gøre det her. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og, hvis du ønsker det, også anonymt. Du har i den forbindelse følgende indberetningsmuligheder:

Det er desuden muligt at kontakte en ekstern indberetningsenhed. Se oversigten over eksterne indberetningsenheder.