Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Om Bürkert

Takket være vores fascination af alt, der flyder, er vi førende på verdensplan inden for områderne måle-, styrings- og reguleringsteknik til væsker og gasser. Med vores kunder som partner udvikler vi usædvanlige løsninger til usædvanlige udfordringer, og når det er nødvendigt, kan vi også levere enkeltkomponenter til fluidtekniske applikationer. 
Vi kunne sagtens fortælle meget mere – om familieforetagendet Bürkert, vores løsningsudvalg eller det særlige Bürkert-team. Men det gør vi ikke – for du må selv vælge, hvad du gerne vil vide om Bürkert. Du er velkommen til selv at søge yderligere informationer.

Keyvisual Bubbles

Lær os nærmere at kende

Bürkert på 90 sekunder

Tal, data og fakta*

Medarbejdere

3500+

Produktomsætning

720 Mio. €

R&D-andel

6,4%

Lande i hele verden

30+

Familievirksomhed

100%

Investeringstilbud

24,8%

* Status 2022

Vores løsningsudvalg

Vi hos Bürkert elsker alt, der flyder – uanset om det er gas, væske eller gode idéer. Vi har fokus på alt lige fra farma-, fødevare- og drikkevareindustrien samt medico, laboratorier og tandteknik til elektronik-, halvleder- og energisektoren. Uanset om det drejer sig om standardprodukter eller automatiserede systemløsninger – sammen med vores kunder finder vi altid en passende løsning.

Grundlæggeren Christian Bürkert -
en rejse gennem tiden

  • Christian Bürkert, Gründer von Bürkert Fluid Control Systems

    Fra pioner til førende på markedet

    Med visionær fremsynethed, kreativ opfindsomhed og enorm energi er Christian Bürkert en af de iværksættere, der lagde grunden til en ny økonomisk orden i efterkrigstidens Tyskland, forankret i en intensiv internationalisering. Hans ekstraordinære engagement banede vejen for, at virksomheden Bürkert i dag er verdens førende inden for måle-, styre- og reguleringsteknologi. Selvom det hele startede ganske ubemærket – på en lille gård i Ingelfingen.

    Læs Bürkerts historie

Datter- og partnerselskaber