Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

@-ikon
Få ny viden

Tilmeld dig E-News og få produktnyheder, tekniske cases og messeindbydelser direkte i din indbakke.

JA TAK

Om Burkert Danmark A/S

Burkert Danmark A/S står for salg og  service af Bürkert koncernens produkter på det danske marked. Vi har egen systemafdeling i Herlev, hvor vi udvikler individuelt tilpassede systemløsninger i samarbejde med vores kunder. Her kan du læse mere eller se vores profilfilm "WE MAKE IDEAS FLOW"

Bürkert er en globalt førende leverandør af produkter og løsninger til at måle, styre og regulere væsker og gasser. Vi er en af de få leverandører på markedet, der kan klare hele loopet, og har vi ikke en løsning, der kan klare opgaven, ja så udvikler vores systemafdeling gerne en løsning, lige fra de helt enkle ventilmanifolds over pneumatiksystemer til automatisering af hele procesanlæg.

Vi har know-how og erfaring og et omfattende produktprogram, og vi medvirker  i hele forløbet som din partner med rådgivning, udarbejdelse og levering af en løsning til netop din applikation. Foruden vores danske systemafdeling arbejder vi sammen med vores Systemhus i Tyskland om større projekter.

Vores brede produktprogram finder anvendelse i en mangfoldighed af brancher, lige fra vandbehandling, fødevare-, farma- og bio-virksomheder til laboratorier, dentalvirksomheder og rumfartsteknik. Vi har mere end 30.000 produkter i vores portfolio, der går lige fra magnetventiler og procesventiler til sensorer for niveau, flow, tryk, pH, ledningsevne og temperatur, og produkterne udmærker sig ved, at de kan sammensættes til komplette kontrolsystemer.

Se mere i vores film om produkter og systemløsninger til automationsopgaver:

 

Vi tænker ud af boksen -  og sætter system i tingene

Ønsker du support til udvikling af en komplet tilpasset systemløsning, så arbejder projektteamet i vores systemafdeling sammen med dig, lige fra de første skitser til det færdige og funktionsdygtige produkt er klart. Teamet består af din personlige salgsingeniør, vores kvalificerede og erfarne produktspecialister og kompetente systemingeniører. Vi er din partner og stiller den nødvendige ekspertise til din rådighed.

Din automationsopgave er i gode hænder hos Bürkert

Gennem hele projektet arbejder teamet sammen, afdækker opgaven og de relevante krav, alt i et tæt samarbejde med dig, og vi kombinerer vores erfaring med dine ideer og kommer med innovative løsningsforslag.

Vi har viden om materiale, konstruktion og montage. Det gør os i stand til at komme med såvel økonomiske estimater, vurdere produktionsmetoder, samt at udarbejde prototyper - også 3D modeller og 3D animationer for optimal udbytte og test af designet. Den færdige løsning leveres komplet testet og dokumenteret.

Se eller bestil brochuren "We make ideas flow"

Du kan læse mere om vores produkter, systemløsninger og services og se eksempler på systemløsninger i brochuren "We make ideas flow".

Klik her for at læse mere og se brochuren online, eller bestille et trykt eksemplar.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information?
Ring til vores salgsafdeling på telefon 44 50 75 00, eller klik her og brug vores kontaktformular