Del link per e-mail
Ikke alle obligatoriske felter er udfyldt.
send e-mail
basket icon
Fordele i eShop

Spar ekspeditionsgebyr
og få 50% rabat på fragtprisen

Få nemt overblik over priser,
betingelser, leveringstid og
lagerstatus.

Ja tak - opret login

Godkendelser

Har du brug for UL- eller CSA-godkendelse, Ex-godkendelse eller andre godkendelser til dit procesudstyr, så kan Bürkert levere produkter, der er godkendt efter de nødvendige standarder.

Godkendelser uden kompromis

Når der drejer sig om sikkerhed, går vi ikke på kompromis. Bürkert sørger for, at kravene til de nødvendige godkendelser på det pågældende marked opfyldes. Det gælder såvel de kunder, der afsætter produkter på hjemmemarkedet, som de kunder, der har eksport til hele verden.

Bürkert er både en producent og en servicevirksomhed. Dette afspejles ikke kun i vores produkter men i alle selskabets processer. Vi sørger for, at løsninger fra Bürkert kan anvendes i applikationer i hele verden. Bürkert fik tidligt certificering til selv at udføre prøvninger, og den har vi stadig. Vi er derfor i stand til selv at udføre tests, og opfylde en lang række af de normer og standarder, som vores kunder efterspørger, ligsom vi også samarbejder med alle relevante godkendelsesmyndigheder/prøvningsinstitutter.

Produkterklæringer og -certifikater

Vi leverer også produkterklæringer og certifikater, f.eks. erklæringer og certifikater vedrørende direktivet om trykbærende udstyr, EF-typegodkendelsesattester, ATEX-certifikater og IECx-certifikater. Du kan downloade certifikaterne gratis via disse links:

Klik her for at downloade produkterklæringer og -certifikater.

Klik her for at downloade kvalitets- og miljøcertifikater.

Har du brug for produkter med ATEX-godkendelse?

Er du bekendt med udvælgelseskriterier for eksplosionssikre produkter? Bürkerts ATEX-brochure med plakat giver et godt overblik over udvælgeseskriterier, zoneklassificering, gasgrupper (eksplosionsgrupper), temperaturklasser, omgivelsestemperaturer og beskyttelsesmetoder, således du kan vælge den rette ventil til din opgave.

     

Klik her for at bestille ATEX-brochuren med plakat                 

Klik på "Download dokumenter" i boksen nedenfor for at downloade ATEX-brochuren.

Foruden komponenter med Ex-godkendelse, så kan vi også hjælpe dig med komplette centrale eller decentrale styringer med Ex-godkendelse:

Central løsning via styreskabe:
Klik her og få mere information om ventilblokke og ventilsystemer i procespaneler, ventilskabe og I/O-bokse.

Decentral løsning via vop-units:
Klik her og få mere information om top-units med integreret pilotventil og feedback for montering på procesventiler.

Hvis du har spørgsmål til godkendelser og certifikater, eller problemer med at finde det certifikat, du søger, så ring til vores salgsafdeling på tlf 44 50 75 00 eller klik her og brug vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.